Heb jij hart voor de Maashorst? Word dan vrijwilliger in de commissie Fietskaart!

Kom meewerken aan de fietskaart van Maashorst Ondernemers. De fietskaart is in het leven geroepen om het natuurgebied De Maashorst en de Maashorst Ondernemers op de kaart te zetten. De inmiddels welbekende fietskaarten worden bij de leden van Maashorst Ondernemers opgehaald om op de fiets de Maashorst in te gaan.  Hun gasten, toeristen en andere gebruikers van De Maashorst gebruiken deze kaart als leidraad voor een mooie en uitgebreide fietsroute door het OERgebied van Brabant.

Als commissielid vragen we van jou om met een kritisch oog naar deze kaart te kijken en verbeterpunten aan te geven. Dit doe je samen met Marij van der Leest, bestuur en secretariaat Maashorst Ondernemers, en andere betrokken partijen, zoals: Maashorstboeren, TRV Bernheze, Team De Maashorst, Land van Cuijk en Maasmeanders.

De kaart kan ook opnieuw bekeken worden of er in de toekomst wellicht een andere kaart, boekje of online mogelijkheid is om te gaan distribueren.  Alles om het Maashorst gebied, de hotspots en de Maashorst Ondernemers op de kaart te zetten.

Dus ben jij:

– Maashorst minded?
– Opbouwend kritisch
– Enthousiast
– Creatief…
– Of degene met een perfecte ‘helikopterview’?

Dan zoeken we jou!

Wat vragen we van jou? 
Het bijwonen van meerdere vergaderingen per jaar met andere ‘Maashorstdeelnemers’ zoals Maashorst Boeren, TRV Bernheze, Land van Cuijk, Waterschap, Team De Maashorst en Maasmeanders. Meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Twan van Bakel via bestuur@maashorst-ondernemers.nl