Onlangs heeft de aftrap plaatsgevonden van de campagne ‘Bij ons om de hoek’ van Je treft ’t in Oss. Bloggers en vloggers gaan via Je treft ’t in Oss vertellen wat er allemaal te beleven valt in de buurt, om de hoek dus! Nu veel mensen hun vakantieplannen voor het buitenland in de ijskast hebben gezet en dus relatief veel in Nederland op vakantie zullen gaan, is het leuk om te weten wat er allemaal te doen is in onze eigen omgeving. Dit biedt mooie kansen voor onder andere De Maashorst! De bloggers en vloggers gaan mensen enthousiast maken voor onze eigen omgeving met als doel iedereen kennis te laten maken met mooie dingen, dicht in de buurt.

Je Treft ’t in Oss wil de vrijetijdssector in de regio ondersteunen door de komende maanden verhalen te vertellen over hoe tof onze eigen regio is! Want je hoeft niet per se ver weg om nieuwe dingen te ontdekken, avonturen te beleven of om heerlijke dagjes uit te plannen

Kleine Wereldreiziger uit Oss is verbonden aan dit mooie project, www.kleinewereldreiziger.nl.

Iets voor jou?
Heb jij zin om de verrassende en bijzondere plekken in onze regio te laten zien? Meld je dan aan via: ikwilbloggen@bijonsomdehoek.nl.