Vele hotspots, gastvrije locaties en lekkere gerechten in een route als Vaderdagcadeau

MAASHORST – Uit elke crisis ontstaan nieuwe initiatieven. Zo ook de Maashorst Smaak Safari. Twee routes door natuurgebied De Maashorst die langs hotspots en Maashorst Ondernemers gaan in de vier gemeenten Bernheze, Landerd, Oss en Uden; ofwel de economische schil van De Maashorst. Je kunt met de fiets, motor, auto of ander vervoersmiddel de bijpassende fiets- of autoroute gaan rijden. Bij beide routes krijg je bij de horecalocaties een verrassend gerecht ‘to go’ mee. Van 26 juni tot eind september kun je voor elke vrijdag, zaterdag of zondag reserveren.

Ontdek De Maashorst per fiets tijdens een fietstocht van circa 50 kilometer. Onderweg geniet je op zes verschillende locaties van smakelijke ‘to go’ gerechten. Zo ook bij de autoroute die 125 kilometer is en hier en daar een stukje van de buurgemeenten laat zien.
Drankjes zijn niet inbegrepen en zijn voor eigen kosten. Je kunt deze wel zelf meenemen voor onderweg of je kunt bij de locaties vragen of je plaats kunt nemen en er zelf een drankje bij bestellen.

Samen sterk
Het initiatief komt vanuit Teugel Resort en kreeg meteen bijval van Maashorst Ondernemers en Platform Toerisme Landerd. Zij legden de verbindingen tussen de ondernemers. De enthousiaste reacties zorgden voor een prachtige route met verrassende hotspots en heerlijke Maashorst gerechten. Ook de vier gemeenten Bernheze, Landerd, Oss en Uden, zorgde voor ondersteuning vanuit Team Maashorst. Zij brengen natuurgebied De Maashorst graag onder de aandacht. Daarbij is een route als deze toch OERlekker Maashorst.

Geniet het uitzicht
Het belangrijkste doel is het genieten van wat De Maashorst en het gebied eromheen te bieden heeft aan natuur, cultuur en gastvrije ondernemers.
Op www.maashorstsmaaksafari.nl kun je reserveren voor de tocht en een dag naar keuze vastleggen. Hierna krijgen de locaties bericht van je reservering en kun je starten vanuit welke plaats je maar wilt. Bij de route zitten hotspots en de locaties en zij verwachten je tussen 12.00 en 18.00 uur. Let op! Start je later en ben je niet voor 18.00 uur bij de laatste locatie? Dan loop je de kans dat de gerechten niet meer te verkrijgen zijn.

Online boeken
Precies op tijd voor Vaderdag is de website vanaf 17 juni online om je vaderdagcadeau te boeken!
De fiets- en autoroute is te boeken van 26 juni tot en met eind september op www.Maashorstsmaaksafari.nl, op vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Geniet OERlekker van de Maashorst.