SCHAIJK – Drie Schaijkse vergaderlocaties in natuurgebied de Maashorst hebben hun krachten gebundeld om zo meer teams naar hun prachtplekken in het natuurgebied te trekken. Deze week lanceren ze de website www.metjeteamnaardehei.nl. Daarnaast hebben ze gezamenlijk een kleurrijke brochure uitgebracht. De Buitenhorst, Hartje Groen en Studio Maashorst zijn op een steenworp afstand van elkaar gelegen aan de rand van de Maashorst. Het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant. Drie locaties met elk hun eigen charme in een prachtige groene omgeving. ‘Alle drie ontvangen we veel toeristische gasten. Een mooie kans om ons gezamenlijk te presenteren voor vergaderingen, teambuilding en hei sessies.’ legt Dominique van der Heijden van Studio Maashorst uit. Ook Rianne Mathijssen van de Buitenhorst ziet de meerwaarde: ’Doordat we heel verschillend zijn maar wél dicht bij elkaar in een prachtig gebied liggen kunnen we de zakelijke gast de keuze bieden wat het beste bij de wensen past.’  ‘Ook het combineren van onze locaties is mogelijk. Vergaderen bij de één, een mooie wandeling, lunchen bij de ander en slapen op weer een andere plek. Zo versterken we elkaars aanbod’ besluit Alice van den Broek van Hartje Groen.

Studio Maashorst
De gezellige ruimte boven in de schuur meet 12×5 meter; ruim voldoende plek voor workshops, lezingen, vergaderingen van 15-20 personen. De workshopstudio is voorzien van twee beamers, whiteboards en flipovers. De Studio is gelegen in een grote groene tuin: de Theetuin. Dat biedt extra mogelijkheden. Een ruime fruitboomgaard is de basis: De zitjes staan tussen appel-, peren-, walnoten-, dadel-, en hazelnotenbomen. Er worden allerlei lekkernijen geserveerd in de landelijke buitenkeuken. De lunch wordt vers bereid, maar er is meer lekkers.

Hartje Groen
Hartje Groen heeft twee sfeervolle vergaderruimten voor maximaal 50 personen en een gezellige Boshut voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Je wandelt met je gezelschap zó de natuur in. Gezond, anders vergaderen? Een lekkere lunch of geheel verzorgde picknick? Een natuurwandeling of fietstocht met een gids? Na een inspirerende dag een gezellige borrel, heerlijke Oer-BBQ of een mooi buffet en ter afsluiting een sfeervol kampvuur? Het kán op Hartje Groen! Ook voor een meerdaagse biedt Hartje Groen diverse mogelijkheden. Aan ’t water staan 6 unieke slaaphuisjes. Cottages met een natuurlijke basic uitstraling maar met heerlijke boxspringbedden. Verspreid over het terrein staan nog vier andere tiny houses. Er is slaapgelegenheid voor 10 tot 50 personen. Een eigen kampeermiddel mee nemen kan ook; volop opties zijn er dan.

De Buitenhorst
De Buitenhorst is heerlijk rustig gelegen in het groen en biedt ruimte aan groepen tot 80 personen. U kunt vergaderen in een huislijke en ontspannen sfeer in meerdere unieke (vergader)ruimtes die los of in combinatie gebruikt kunnen worden. Er zijn tal van mogelijkheden en bij mooi weer kunt u gewoon lekker buiten zitten. Bij de Buitenhorst kunt u ook overnachten. Er zijn 26 slaapkamers met elk een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. U bent uiteraard vrij in de keuze om kamers te bezetten door 1 of 2 personen.

Volledig verzorgd arrangement of zelf koken? De keuze is aan u. De Buitenhorst kan een uniek (vergader) arrangement op maat voor u samen stellen.

Ambassadeurs
Voor enthousiaste ambassadeurs heeft het drietal nog een leuke actie in petto.  Als jij je directie tipt  om op één van onze locaties in de Maashorst te vergaderen dan verzorgen wij (op verzoek!) een schaal heerlijke bonbons uit jouw naam voor tijdens de vergadering. Jij trakteert je collega’s op de prachtige groene omgeving én heerlijke bonbons!

Kijk voor meer informatie op www.metjeteamnaardehei.nl.