Wat een mooi nieuws kregen we vrijdag 15 mei! Het oerfestival 2020 gaat door van zaterdag 17 tot en met zondag 25 oktober. Wel in een andere vorm dan we gewend zijn natuurlijk maar toch; ongelooflijk goed nieuws!

Oerfestival de Maashorst 2020; een festival met ruimte voor de natuur én voor elkaar!

14-05-2020 MAASHORST – Oerfestival De Maashorst 2020 gaat door!
Deze herfstvakantie barst het oergebied in Brabant weer los met activiteiten vol cultuurhistorie, natuur en food. Daarbij stellen we de ruimte voor de natuur én voor elkaar centraal. De afgelopen weken hebben onze voorbereidingen voor het Oerfestival De Maashorst helaas stil gelegen, in afwachting van hoe de richtlijnen rondom Covid-19 zich ontwikkelen. Op dit moment kunnen we nog steeds niet precies voorspellen wat er in oktober allemaal wel of niet mogelijk is binnen de richtlijnen van het RIVM, maar we weten wél dat er een Oerfestival 2020 komt. Een festival, maar dan anders!

Een festival oer en stoer, zoals jullie van ons gewend zijn, maar wel anders dan de afgelopen jaren. Dat wil zeggen; geen grote festivalterreinen met massa’s bezoekers, maar juist heel veel kleinschalige beleefactiviteiten verspreid door de hele Maashorst. Activiteiten die passen bij het karakter van het Oergebied in Brabant, die buiten plaatsvinden met respect voor de natuur en waarbij er ruimte genoeg is om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Centraal staan de unieke kenmerken van De Maashorst: wilde natuur, cultuurhistorie en archeologie en natuurlijk Oerlekker eten en drinken. Met een brede marketingcampagne brengen we de activiteiten onder de aandacht en stralen we met gezamenlijke trots uit dat De Maashorst weer opbloeit.

Aanmelden beleefactiviteiten
Ondernemers en partijen zijn zelf verantwoordelijk voor de organisatie van hun oeractiviteiten passend binnen de dan geldende richtlijnen. We realiseren ons dat dat vraagt om creativiteit en flexibiliteit, maar wij denken en bewegen graag mee waar mogelijk. Organisatoren van oeractiviteiten kunnen zich melden bij Team De Maashorst door een mail te sturen naar info@oerfestivaldemaashorst.nl. Ook voor vragen of advies zijn we via dit adres bereikbaar.