Koop een waardebon bij jouw favoriete horecazaak!

Door de sluiting van de horeca, zitten horecazaken tijdelijk zonder inkomsten. Vanzelfsprekend hebben ook onze eigen Maashorst horeca-ondernemers het nu zwaar. Help jouw favoriete horecazaak in de gemeenten Oss, Bernheze, Uden en Landerd door een waardebon te kopen. Zo kunnen zij nu de huur blijven betalen en heb jij straks iets leuks om naar uit te kijken zodra heel voorzichtig op 1 juni de deuren weer open gaan.

Met het platform ‘Help de Horeca’ werken horecapartners samen met online platform Gifty om horecaondernemers te ondersteunen in deze moeilijke periode én om consumenten binnenkort weer te kunnen laten genieten van de horeca. Via www.helpdehoreca.nl kunnen waardebonnen aangeschaft worden door iedereen die de horeca in Nederland een warm hart toedraagt. Deze waardebonnen helpen de ondernemers aan inkomsten, ook nu ze gesloten zijn. Consumenten kunnen de waardebonnen verzilveren zodra de cafés en restaurants hun deuren weer openen. Help de Horeca is voor horecaliefhebbers die horecaondernemers een hart onder de riem willen steken en binnenkort weer willen genieten van onze Nederlandse horeca. Daarnaast is het platform voor de horecaondernemers zelf, waarbij ondernemers bij het platform kunnen aansluiten en zo inkomsten kunnen genereren voor hun zaak.