Wil jij ECHT alles weten? Dan is dit iets voor JOU!

De Adviesraad van de Maashorst (tijdsinvestering naar mate de interesse). Een campagne waarover het Maashorstteam een mening wil. Er komt een nieuwe governance in de Maashorst, waar wij als Maashorst Ondernemers als belangrijke schakel gezien worden in het geheel. Als grote kennistafeldeler kom je in contact met het netwerk van organisaties in de Maashorst. Naar verwachting zal er twee keer per jaar een bijeenkomst worden gepland. Je zult diverse documentatie krijgen over de Maashorst.

Daarnaast neemt je zitting in het bestuur van Maashorst Ondernermers als zijnde bestuurslid om het bestuur op de hoogte te brengen van de actualiteiten uit de bestuurlijke hoek van de Maashorst organisaties. Het bestuur zal circa acht keer per jaar vergaderen, waarin elke commissie een update brengt. Het bestuur krijgt vaak wel documentatie opgestuurd, maar jij kunt door deze bijeenkomsten net iets meer vertellen over de onderwerpen. Een superleuke uitdaging en doordat jij zorgt dat het bestuur de informatie inzichtelijk krijgt, kan zij dit naar de leden doorsturen, ze informeren en faciliteren.

Meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Twan van Bakel via bestuur@maashorst-ondernemers.nl.