Nu we veel thuiswerken en thuis zijn, lijken natuurgebieden als bos of strand harder aan ons te trekken dan ooit. Daarom helpt IVN je om de natuur naar jouw thuiswerkplek toe te halen. Op 23 april organiseren zij om 14.00 uur in de middag en om 19.30 uur het webinar “Natuurlijk Thuiswerken”. Een webinar voor iedereen die, net zoals wij, op dit moment vanuit huis werkt. Op welke manier kun je je thuiswerkdag groener maken? In een uurtje tijd behandelen ze groene doe-tips in en om je huis, manieren om je thuiswerkplek te vergroenen, het vergroenen van je werkritme en de wetenschap erachter: waarom is natuur-inclusief werken zo belangrijk?

De positieve effecten van natuur

Want ook al is het voor ons allemaal nog steeds wennen, we hebben het al over de lessen die we nu kunnen leren. Het belang van sociaal contact, tijd voor elkaar en naar buiten gaan. Want natuur is gezond. Als je buiten bent geweest kun je je beter concentreren, is je probleemoplossend vermogen groter en je bent creatiever. Dus vind je het in deze nieuwe situatie soms moeilijk je te concentreren of je ritme te vinden? Of ben je benieuwd hoe je jouw thuiswerkdag gewoon nog leuker en gezonder kunt maken. Meld je aan voor ons gratis webinar op 23 april om 14.00 uur of om 19.30 uur.

Programma

In ongeveer een uur gaan vier sprekers in korte inspirerende sessies van maximaal 10 minuten de mogelijkheden bespreken om meer natuur-inclusief te werken. Ook is er natuurlijk ruimte voor vragen aan onze experts.

Vragen?

Neem voor vragen over het webinar contact op met Ruben Mulder, via r.mulder@ivn.nl.

Via deze link vind je meer informatie over het programma en kun je je aanmelden.