Ingezonden: Walter Pepers, De Mastworp

Het is een vraag,  iets wat me al een paar weken bezig houdt en ik ben er zelf ook al uit hoe ik hier mee om ga, maar ben wel benieuwd naar de mening van andere……vandaar dat ik het hier even neerleg!

Net als elke ondernemer ben ik erg enthousiast over de dingen die ik doe en wil niks liever dan elke dag tevreden mensen over de vloer. Dat dat nu even anders is hoef ik jullie niet te vertellen. Het klimpark is gesloten, de fietsverhuur ligt stil omdat er geen groepen komen en de lokale mensen hebben een eigen fiets. Het enige wat nog loopt is de verhuur van mountainbikes. De midgetgolf- en discgolfbaan mogen wel maar de mensen komen hier nu niet op af.
Op de site staat wat we nog wel mogen en kunnen maar het liefst zou je het via de social-media willen roepen maar net dat roepen is iets wat je nu even niet moet doen volgens mij.
Ik ben benieuwd hoe jullie daar over denken….

Met vriendelijke groet, Walter