Ingezonden Verder met Voeten: 
Mede naar aanleiding van jullie bericht, heb ik besloten de stoute schoenen aan te trekken en mijn netwerk in te zetten. Mijn praktijk die zich nog in de startfase bevindt, ligt net als veel ondernemingen stil op last van de rijksoverheid. Ik zie het nog niet gebeuren dat deze op korte termijn open kan en dan nog kost het veel tijd een praktijk op te bouwen. Die tijd heb ik niet: zonder inkomen is het lastig de boel overeind te houden.

Dus naast mijn werk voor Verder Met Voeten, focus ik nu op een baan als werknemer. Als iemand in dit netwerk een bedrijf of organisatie kent die op zoek is naar een zeer ervaren (directie-)secretaresse/managementassistent, laat het me dan svp weten.

Verder met Voeten: uiteraard zijn cliënten, zodra het weer mag, van harte welkom. Ook om ondersteuning te krijgen bij hun restklachten na Covid-19 gehad te hebben. Sterkte allemaal!