Beste wandelaars en betrokkenen,

Het advies van het RIVM is duidelijk. Ook wij zien geen andere optie: Walking Event De Maashorst 2020 is afgelast. Als organisatie hebben we gekeken of er een mogelijkheid was om het te verzetten tot later in het jaar, dit is echter geen optie. Alle voorinschrijvers van het wandelevenement krijgen hun geld teruggestort en de betrokken partijen zullen zo snel mogelijk bericht worden. Voor Maashorst Trailrun zullen we ook de regels van het RIVM aanhouden, waarvoor we afwachten tot die gegeven worden.

We hebben ervoor gekozen om de mooie beleving, die de wandeltocht dit jaar zou zijn, mee te nemen naar 2021. Wandelsportvereniging Ons Genoegen en Maashorst Events hebben met veel enthousiasme de organisatie voor dit jaar klaargestoomd tot een prachtig wandelevent en deze twee partijen verheugen zich erop jullie volgend jaar hierin mee te nemen.

Wij hopen hiermee ook een kleine bijdrage te leveren aan het indammen van de uitbraak van het coronavirus. Hopelijk kunnen we iedereen in 2021 weer een spetterend wandelevenement bieden. Tot dan!

Met vriendelijke groet,

De organisatie van Maashorst Events
www.maashorst-events.nl