MAASHORST – Waar iedereen bang voor was, gebeurde zondagmiddag: horeca dicht. Ook andere branches krijgen restricties. Drie weken vooralsnog en hopen dat dan het leed grotendeels geleden is. Wij wensen vanuit Maashorst Ondernemers alle ondernemers succes met de aanpassingen die het vraagt in het ondernemerschap.  

De grootste zorg voor ondernemers zijn nu vooral de kosten die gewoon doorgaan, intussen wetende dat er geen andere oplossing was om het virus in te dammen, dan deze afschuwelijke maatregelen. Zij bedenken nu, creatief, hoe ze toch nog genoeg om kunnen zetten om hun kosten in iedere geval te kunnen betalen. Help elkaar hiermee, heb je een goed idee mail het naar je collega. Zij kunnen zelf bepalen of ze er iets mee kunnen.

Ledenbijeenkomst
Bij BillyBird Hemelrijk werd begin van de maand de ledenbijeenkomst gehouden. Gastvrij ontvangen door de familie Derks en het bestuur van Maashorst Ondernemers, met een koffie, thee en iets lekkers, was het Coronavirus ook een ‘hot topic’.
Na het welkomstwoord van voorzitter Twan van Bakel en de presentatie over herkenbaarheid in de regio door Rian van Schijndel, was eigenaar van het familiebedrijf BillyBird Hemelrijk, Ton Derks aan de beurt. Hij vertelde over het begin, van klein tot groot, van groeien en jezelf trouw blijven. Hoe ze steeds om zich heen bleven kijken wat zich in de omgeving afspeelt én Amerika werd altijd goed in de gaten gehouden, want daar blijken ze op alles een voorloper te zijn. De brede presentatie ging ook over blijven meedeinen in de maatschappij, naar de vraag van de klanten blijven kijken en erop reageren.

“Een hele toepasselijke bijeenkomst blijkt, nu we een paar weken verder zijn. Blijf meedeinen en geef niet op. Wederom zullen veel leden die aanwezig waren zich gesteund voelen door deze bijeenkomst. Wetende dat ze niet alleen staan en hun zorgen inherent zijn aan ondernemen. Dat uiteindelijk het doorzettingsvermogen en op tijd de knoop doorhakken het verschil kan maken.”, geeft het bestuur de ondernemers mee. “Wij wensen in deze tijd iedereen, met name de ondernemers, veel succes en sterkte waar nodig.”

Meer informatie: www.maashorst-ondernemers.nl