Special Moments MvL creëert een bijzonder beeld van jouw dier in de vorm van een fotoreportage en vindt het belangrijk om het karakter en de authenticiteit te vangen op de foto zodat jouw dier (eventueel samen met jou), echt als zichzelf en op z’n allerbest op de foto staat. Omdat jouw dier bijzonder is! In de loop der jaren heeft eigenaresse Miriam van Lokven ontzettend veel ervaring mogen opdoen met dieren. Wil jij net zo blij worden van dierenfotografie als Miriam en een unieke foto van jouw dier ontvangen? Dan ben je bij Special Moments MvL op het juiste adres!

Special Moments MvL
Contactpersoon: Miriam van Lokven
Loosbroekseweg 17
5388 BC Nistelrode
06-41976289
info@specialmomentsmvl.nl
http://www.specialmomentsmvl.nl

Social Media
Social Media

Miriam van Lokven

“Mijn naam is Miriam van Lokven, 36 jaar, en ik woon samen met mijn man en zoontje in Nistelrode. Mijn passies zijn dieren en fotograferen, ik heb ze samen kunnen voegen door te werken als dierenfotograaf. In het verleden heb ik de opleiding dierhouderij en de opleiding paardenhouderij afgerond. Ik vind het ook heel leuk om andere speciale momenten vast te leggen zoals zwangerschappen en kleine kinderen die heel snel groot worden. Voor mij is het plezier hebben in mijn werk erg belangrijk en wat kan ik nog meer wensen dan dat ik mijn droom waar heb kunnen maken? Het is prettig om mooie complimenten te krijgen van het werk wat je gedaan hebt voor anderen, dat geeft mij echt voldoening in mijn werk. Mijn eigen ideeën uitvoeren en zelf mijn werktijden indelen vind ik ideaal.”