We kijken terug op twee succesvolle edities Oerfestival De Maashorst met meer dan 10.000 bezoekers. Ook dit jaar gaan we weer voor een festival in de herfstvakantie waarbij het gonst van de activiteiten in en om de natuur van de Maashorst. Op 23 maart organiseren we een bijeenkomst voor potentiële deelnemers.

Met Oerfestival de Maashorst nodigen we inwoners en bezoekers uit om De Maashorst te beleven op haar best; stoer, spannend, ruw en echt! Klimmen en klauteren, muziek en theater, sport en spel, maar ook excursies, demonstraties, workshops en natuurlijk proeven van lekkers uit de streek.

Team De Maashorst programmeert het festival dit jaar op 3 locaties;

Zondag 18 oktober: Bedafse Bergen, Uden
Woensdag 21 oktober: Natuurcentrum de Maashorst, Nistelrode
Zaterdag 24 oktober: Herperduin, Herpen
We willen het festival de komende jaren verder laten groeien naar een festival vóór en dóór De Maashorst. Er zijn diverse mogelijkheden voor ondernemers en partijen om aan te sluiten.

Op maandagavond 23 maart van 20.00-21.00 uur organiseren we een informatiebijeenkomst voor potentiële deelnemers aan het Oerfestival. De bijeenkomst vindt plaats bij het Natuurcentrum De Maashorst, Erenakkerstraat 5 in Nistelrode. Inloop is vanaf 19.30 uur.

Wil je bij deze bijeenkomst aanwezig zijn, meld je dan aan en met hoeveel personen je komt via info@oerfestivaldemaashorst.nl o.v.v. aanmelding informatiebijeenkomst.

Kun je niet aanwezig zijn tijdens de bijeenkomst, maar wil je wel op de hoogte blijven van het festival, stuur dan een mail naar info@oerfestivaldemaashorst.nl o.v.v. interesse oerfestival (óók als je voorgaande jaren al mee deed!).