Maashorst Ondernemers klaar voor 2020

MAASHORST – Met bijna 100 leden en een volle agenda met een interessante bijeenkomst en nieuwe plannen is het bestuur van stichting Maashorst Ondernemers helemaal klaar voor 2020. De eerste bijeenkomst is 3 maart en dan zijn de leden welkom bij familie Derks bij Billybird ofwel Hemelrijk in Volkel.

Netwerken en ideeën pitchen
Voor komend jaar staan er vier interessante bijeenkomsten op het programma, waarbij er volop mogelijkheid is voor de leden om te netwerken, ideeën te pitchen en inspiratie op te doen. De bijeenkomsten zullen plaatsvinden in de maanden maart, mei, oktober en december. De bijeenkomsten vinden ’s avonds plaats en zijn natuurlijk vergezeld van een hapje en een drankje.

Nieuwsbrief ook voor niet-leden
Ook verschijnt dit jaar weer de maandelijkse nieuwsbrief voor de leden van Maashorst Ondernemers. In deze nieuwsbrief staan het laatste nieuws van het bestuur, worden nieuwe leden voorgesteld en blikken we vooruit én terug op leuke events. Voor ondernemers die overwegen om zich aan te sluiten bij Maashorst Ondernemers, is een bezoek aan een van de bijeenkomsten en de nieuwsbrief een goede manier om alvast geïnformeerd te worden over alles waar de stichting zich mee bezighoudt. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan op www.maashorstondernemers.nl, onderaan de homepage.

Enquête 
Verder wil het bestuur van Maashorst Ondernemers een enquête houden om nóg beter in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van de ondernemers in het Maashorstgebied. Er komt een enquête voor leden waarin zij kunnen aangeven wat er goed aan is of waar ze nog behoefte aan hebben. Daarnaast wil het bestuur ook een vragenlijst sturen naar niet-leden om te onderzoeken waarom zij (nog) geen lid zijn en wat een reden zou zijn om wel lid te worden. Zo hoopt het bestuur haar aanbod nog beter af te stemmen op de ondernemers.

Sportieve evenementen
De Maashorst Ondernemers zijn initiatiefnemers van Maashorst Events, een stichting die als doel heeft het Maashorstgebied op de kaart te zetten. In maart organiseren de ondernemers Walking Event De Maashorst samen met Wandelsportvereniging Ons Genoegen Schaijk en in april wordt Maashorst Trailrun, met als organisatiepartner De Keien Atletiek georganiseerd. Met een team meedoen? Kijk dan eens op www.maashorst-events.nl.

Ben jij ondernemer en betrokken bij de Maashorst? Ga dan eens kijken op www.maashorst-ondernemers.nl.