Uitnodiging

Beste Maashorst Ondernemers,

Het nieuwe seizoen staat voor de deur, wij willen jullie graag weer ontmoeten en hebben veel nieuws te vertellen. Op dinsdag 3 maart zijn we te gast bij Billy Bird park Hemelrijk in Volkel.

Nieuwe Fietskaarten!
De nieuwe fietskaarten zijn beschikbaar. Ze kunnen tijdens de ledenavond meegenomen worden. Dus als je ze wilt ontvangen voor je gasten, meld je dan snel aan voor deze avond.

Programma
19.00-19.15 uur Ontvangst
19.15-19.40 uur Nieuws van het bestuur
19.40-20.00 uur Opzet Oerfestival 2020 door Team Maashorst
20.00-21.15 uur Presentatie door en in gesprek met Ton Derks
21.15-22.30 uur Borrel

Billy Bird Park Hemelrijk

Het hart van de organisatie

BillyBird Park Hemelrijk is een regionaal recreatiepark dat aansluiting zoekt bij de regio (Hemelrijk is bijvoorbeeld de naam van het oorspronkelijke gebied, Helihaven is een aanvulling op de vliegbasis in Volkel). Het park bestaat uit een combinatie van natuur en recreatie: een strandbad met daaromheen een aanbod van thematische binnen- en buiten attracties, waaronder bijvoorbeeld ook een Oeverzwaluwwand en een observatiehut. Ons bestaansrecht is dat wij iedereen, samen of alleen, jong of oud, arm of rijk, 365 dagen per jaar en met ieder weertype plezier bieden. Er is plaats voor iedereen en iedereen zal dan ook altijd met open armen en een warme glimlach ontvangen worden. Hier mag alles, en niets moet. Aan de gast danken wij ons bestaansrecht en wij zullen ons uiterste best doen om dit bestaansrecht waar te maken. Iedere seconde van de dag, 365 dagen per jaar.

www.billybird.nl

We horen graag of je bij deze ledenavond aanwezig bent. Je kunt je vóór 27 februari aan- of afmelden via info@maashorst-ondernemers.nl

Dinsdag 3 maart 19.00 – 22.30 uur,
Billy Bird park Hemelrijk, Zeelandsedijk 34a Volkel

Vanaf de parkeerplaats doorlopen naar Zeeroversland. Jullie ontvangen bij aankomst een parkeermunt.

Hopelijk tot dan!

Namens het bestuur,

Twan, Thea, Bas en Rian