Je start een bedrijf en je hebt van je vrienden en familie al de nodige tips gehad. Waar ga je daarna heen voor advies. En dan bedoel ik niet inhoudelijke tips, die je bij de KVK kan halen of bij de gemeente, maar uit ervaring. Thea van Leeuwen, Marij van der Leest en Rian van Schijndel gingen vanuit het bestuur kennis maken met ‘Misfits Uden’.

In een bijeenkomst in het Handelshuys in Uden, met startup officer Imke de Korte van Misfits Uden, werden we als bestuur op de hoogte gebracht van een prachtig initiatief. Misfits is het platform, netwerk en een werkplek waar startende ondernemers de eerste stappen in hun ondernemersdroom kunnen zetten. Imke is daar dan ook aanwezig om eventuele verwijzingen te doen of om ervaringsdeskundigen aan te wijzen.

‘Jonge Wondernemers & Bijzondernemers’, zegt veel over de creativiteit die het Handelshuys te bieden heeft. Misfits is een plek van waaruit startende die de ondernemerswereld willen veroveren, een goede start kunnen maken. Het biedt startende ondernemers een laagdrempelig, toegankelijk platform en netwerk. Waarom zou iedere ZZP’er steeds opnieuw het ondernemerswiel uitvinden?

Ook deze organisatie is net als Maashorst Ondernemers bewust van onze gezamenlijke krachten die we kunnen bundelen, want samen weten en kunnen we zoveel meer! Ook bij Misfits gebruiken ze elkaars kennis en ervaring. Maashorst Ondernemers wil dan ook graag wijzen op de mogelijkheid om eens kennis te maken bij het Handelshuys met de mooie initiatieven die hier ontstaan en een toekomst hebben.

Loop eens binnen op de Udenseweg 2 in Uden bij ’t Handelshuys, of ben jij een starter? Neem dan contact op met Imke de Korte. Zij vertelt graag en heel enthousiast over de mogelijkheden die er zijn. Meer informatie kan je al vinden op www.themisfits.nl