Beste Maashorst Ondernemers,

Van 13 december tot en met 5 januari barst de winterpret weer los in Uden. De Markt wordt in die periode omgetoverd tot een winterwonderparadijs voor alweer de achttiende editie van Uden on Ice! Al negen jaar op rij organiseren we tijdens Uden on Ice een succesvolle curlingscompetitie, waarbij vrienden, families en collega’s het ijs betreden voor een gezellig potje curling.

Ondernemersavond
Dit jaar voegen we op woensdag 18 december een extra curlingavond toe aan ons programma, speciaal voor jou en de andere ondernemersverenigingen uit de gemeenten Uden en Landerd. Een uitgelezen mogelijkheid om samen 2019 uit te luiden en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. We kiezen voor gemixte teams, zodat de leden van deelnemende verenigingen op een sportieve manier met elkaar kennismaken en samen op het ijs strijden voor de enige echte Maashorst-curlingcup.

Programma
Wij ontvangen je op woensdag 18 december graag om 17.30 uur in ons sfeervolle horecapaviljoen van Uden on Ice op de Udense Markt. Na een welkomstwoord is het tijd om met z’n allen te genieten van een heerlijk stamppottenbuffet. Aansluitend start de curlingavond waarbij voor ieder team meerdere duels op het programma staan. Na afloop is er de mogelijkheid om op te warmen en na te praten in het horecapaviljoen.

Jij komt toch ook?
Wil jij als Maashorst Ondernemer graag meedoen aan deze activiteiten? Dan vragen we je vóór 15 november aan te melden via dave@udenonice.nl. Na je aanmelding ontvang je meer informatie over deze activiteit. De kosten voor het arrangement (stamppottenbuffet, curling en onbeperkt drinken tussen 17.30 en 0.00 uur) bedragen € 40,- per persoon. Een curlingteam bestaat uit vier tot acht personen.

Wij verwelkomen je graag op woensdag 18 december!

Bestuur Uden on Ice, Jean-Louis van der Veen en Frans Verwijst

Klik hier voor de flyer!