We kunnen weer terugkijken op een gezellige en geslaagde ledenavond die verrassend begon met een zakelijke speeddate door Rian van Schijndel.  Zij gaf eerst toepasbare tips om met een goede pitch van start te gaan.
Sommige ondernemers volgden elkaar al online en ontmoetten elkaar 22 oktober bij Hullie in het echt, waarbij er interessante afspraken met elkaar zijn gemaakt. En wat een leuke rondleiding kregen we bij Hullie. We maakten onder andere kennis met een geautomatiseerde ranja mengmachine die de wereldberoemde Hullie ranja maakt! Henk en Anja van den Broek en hun 60(!) medewerkers maken het ‘kiendjes’ en ouders al jaren naar hun zin. Wist jij dat er maar liefst 5.000 kinderen een abonnement hebben bij deze schitterende indoor speeltuin!

Hierna werd gretig gebruikt gemaakt om nog met elkaar na te praten naar aanleiding van de kennismaking tijdens de zakelijke pitch.

Op maandag 16 december vindt de volgende ledenavond plaats bij Herberg D’n Brouwer, Kerkstraat 62 in Zeeland. Kom jij ook?