De Linde is een sfeervolle plek voor een waanzinnig kopje koffie, een lekkere borrel, een uitgebreide lunch of diner. In de zomer kan volop worden genoten op ons terras in het Brabantse Reek, gevestigd tussen Grave en Schaijk. Op de kaart vind je voor ieder wat wils. Het huiskamergevoel loopt als rode draad door de Linde heen. Dit betekent dat je jouw eigen lunch samenstelt middels diverse (B)Reekbroodjes of één van onze verse soepen. In de avond uit dit gevoel zich in casual dining.

Wij verleggen de grens van “jouw thuis” naar de Linde. Wij verwelkomen je ontzettend graag!

Linde
Tom van de Geijn & Simone Kuijpers
Heijtmorgen 1
5375 AL Reek
0486721016
www.lindereek.nl

 

Wij verleggen de grens van “jouw thuis” naar de Linde. Wij verwelkomen je ontzettend graag!

Social Media
Social Media

Tom van de Geijn & Simone Kuijpers

Persoonlijke noot:

“Wij, Tom van de Geijn en Simone Kuijpers, zijn sinds 5 jaar samen en vanaf dag 1 is er de droom om samen een eigen horecazaak te starten. Tom heeft gedurende de afgelopen 10 jaar ervaring opgedaan als bedrijfsleider bij diverse horecazaken in de omgeving. Daarentegen volgde Simone tot juli 2019 nog de opleiding Ondernemerschap & Retail Management. Voorafgaand aan de praktijkervaring van Tom en de HBO-studie van Simone volgden zij beide de opleiding Horecaondernemer/-manager aan de Rooi Pannen. “Op 1 september 2019 zijn wij de Linde in Reek gestart. Wat wij het mooiste vinden aan ons vak is om voor onze gasten te zorgen. Vandaar ons motto: “want lekker eten gaat niet alleen over eten”, aangezien het volgens ons niet enkel ligt aan de kwaliteit van het eten. Ook de ambiance en de gastvrijheid zijn daar een essentieel onderdeel van. Bij de Linde ben je van harte welkom voor een waanzinnig kopje koffie, een uitgebreid diner of lunch of een gezellig borrel. Ook bieden wij de mogelijkheid om bij ons te vergaderen of het geven van kleinschalige feestjes tot maximaal 70 personen.”