Maashorst Ondernemers zet zich in voor lokaal en regionaal ondernemerschap. We verbinden ondernemers uit de Maashorst met elkaar. We bieden media en andere mogelijkheden om met elkaar meer te halen uit de Maashorst en het ondernemerschap. We zijn hierdoor steeds beter zichtbaar in de regio én daarbuiten. Hieronder zetten we nog even op een rijtje wat je als lid van Maashorst Ondernemers ontvangt.

Ledenbijeenkomsten
We organiseren vier keer per jaar ledenbijeenkomsten. Het doel van deze bijeenkomsten is netwerken, delen en samenwerkingen aangaan. Hieraan kun je kosteloos deelnemen.

Nieuwsbrieven
Maandelijks delen we interessante informatie en agendapunten. Zo blijf je op de hoogte van de regionale ondernemersactiviteiten in het Maashorstgebied.

Vindbaarheid
www.maashorst-ondernemers

  • Op deze website staat een presentatie van je bedrijf
  • Deze website is van en voor de leden van Maashorst Ondernemers en bevorderd de vindbaarheid van jouw bedrijf op Google
  • Er is ruimte om zakelijke informatie te delen met je collega’s; ondernemersactiviteiten en nieuws die voor je collega’s van belang zijn
  • Deze website is de fundering voor de social media.

Facebook www.facebook.com/groups/maashorstondernemers/

www.meermaashorst.nl

  • De website meermaashorst.nl wordt ingezet voor de toerist en recreant; agenda en nieuws is afkomstig van alles en iedereen die iets mailt naar info@meermaashorst.nl
  • Bezoekers vinden op deze website activiteiten en overnachtingen (alleen voor leden)
  • Via Social Media is er de mogelijkheid tot het delen van de bedrijfsactiviteiten.

Instagram www.instagram.com/meermaashorst/

Facebook www.facebook.com/meermaashorst/

Via alle kanalen komen ook de leden in de tijdlijnen voorbij.

Fietsknooppuntenroute kaart
Alle recreatieve leden krijgen een vermelding op de fietsknooppuntenroute kaart. Daarnaast ontvangen de belangstellenden de fietsknooppuntenroutekaarten om uit te delen aan je gasten als extra service.

Verhoging bijdrage
De uitgebreide faciliteiten van het afgelopen jaar hebben ook voor stijgende kosten gezorgd. Helaas moeten we de jaarlijkse bijdrage verhogen. Per 1 januari 2020 zal het lidmaatschapsgeld verhoogd worden van € 125,- naar € 150,- (btw onbelast) per jaar. Het lidmaatschap wordt per 1 januari jaarlijks gefactureerd in de maand januari. Je ontvangt jaarlijks in de maand januari een factuur.

Mochten er vragen zijn dan horen wij het graag via info@maashorst-ondernemers.nl.

Met verbindende groet,

Bestuur Maashorst Ondernemers