Een inspirerend bedrijfsbezoek bij een van de Maashorst Ondernemers, dát staat er op dinsdag 22 oktober om 19.30 uur op de agenda. Deze ledenavond vindt plaats op een inspirerende locatie met als thema: ‘Speeddate’.
Een zogenaamde elevator pitch maken en deze ook gebruiken; wanneer je iemand tegenkomt en maar 1 minuut hebt om je bedrijf te ‘pitchen’. Hoe doe je dat? Je krijgt hiervoor enkele handvatten en met een paar voorbeelden, krijg je daarna de kans om je collega’s te leren kennen.

Hierna krijgt de gastheer en gastvrouw de kans een interessante pitch neer te zetten over de locatie en daarna gaan we gezellig bijkletsen met collega-ondernemers, informatie opdoen en natuurlijk netwerken met elkaar.

Meer informatie over deze avond lees je binnenkort op de website én zie je in de nieuwsbrief van oktober.