Maandag 9 september zijn de tien genomineerden van de Brabantse Gastvrijheid Award 2019 bekendgemaakt. Dit is een verkiezing die VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere (Brabantse) partners organiseert. Charme Camping Hartje Groen & de Boshut is voor de tweede maal op rij genomineerd! De camping hoort hiermee wederom tot de top tien van meest gastvrije locaties van Brabant. Met een unieke ligging midden in de Maashorst, is Charme Camping Hartje Groen & de Boshut ook de enige genomineerde in de regio Uden-Oss-Grave!

Gastvrijheid is onlosmakelijk verbonden met Brabant en deze verkiezing biedt de meest gastvrije locaties in Brabant ook het podium dat ze verdienen. Iedereen met een locatie in de horeca- en/of recreatiebranche in Brabant die eten, drinken, ontspanning, vermaak en/of verblijf biedt en te bezoeken is door consumenten, kon zich inschrijven. Maar liefst 135 locaties hebben dit gedaan. Na verschillende beoordelingen zijn de volgende tien locaties genomineerd:

− Charme Camping Hartje Groen
− Restaurant de Lindehof
− Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk
− The Student Hotel, Eindhoven
− NH Collection Eindhoven Centre
− Hotel Nassau Breda
− Hostel Roots
− Brabantse Natuurpoort Groot Speijck
− Camping de Paal
− Herberg ’t Pannehûske

Alice en Joep Charme Camping Hartje Groen & de Boshut reageren verrast. “Natuurlijk doen we elke dag met ons team onze uiterste best om het onze gasten helemaal naar de zin te maken”, zegt Alice. “De uitdaging is om ze te verrassen, net iets meer te bieden dan ze verwachten.”
“Deze top-10 notering maakt ons wel trots, zeker ook omdat de reviews van onze gasten een belangrijk aandeel zijn in deze nominatie”, vult Joep zijn partner aan.