Nog voor onze ledenbijeenkomst op 22 oktober, is er een ondernemersavond die interessant is om elkaar te ontmoeten. Vanuit het programmabureau de Maashorst, de gemeenten Uden, Oss, Landerd en Bernheze, is er een evenement georganiseerd. Het Oerlekker Maashorst event op 12 oktober. 

Ondernemers die actief zijn in De Maashorst zelf of in een van de gemeenten binnen De Maashorst ontvangen binnenkort via hun netwerk een uitnodiging voor de eerste editie van de Oerlekker Maashorst Ondernemersavond. Dit relatie-evenement vindt plaats op zaterdagavond 12 oktober, aan de vooravond van Oerfestival De Maashorst 2019, op de zandverstuiving bij Herperduin, midden in het bos. Het wordt een bijzonder evenement; op een ongedwongen manier genieten van- en in de Maashorst. Met ondernemers uit alle vier de Maashorstgemeenten. Een unieke kans om nieuwe gezichten te zien en het netwerk te vergroten.

De Maashorst is hét Oergebied in Brabant; stoer, spannend, ruw en echt. En zo wordt ook deze ondernemersavond. Geen poespas, maar échte contacten. Geen culinaire hoogstandjes, maar ‘stoer voer’. Geen veilige zaal of restaurant met tafellinnen, maar met de voeten in het zand onder een stretchtent, weer of geen weer. Uiteraard is er passende muziek en infotainment en onze gastvrije oermannen- en vrouwen van Big Boys Quality en Maashorst Catering zorgen voor een onvergetelijke avond. De Oerlekker Maashorst ondernemersavond is van 17.00-21.00 uur en vindt plaats op de zandvlakte bij Herperduin. Kaarten voor toegang en een arrangement kosten € 59,50 p.p. excl. 21% BTW. Na aanmelding volgen nog details met betrekking tot het arrangement, de route en parkeren.

Tickets vanaf 30 augustus 12.00 uur te koop via: www.ticketkantoor.nl/shop/oerlekkerevent