Bij Onder Ons in Reek staat gezelligheid voorop. Bo, Mariska en Søren zijn flexibel en luisteren goed naar wat de klant wil. “Wij zijn er voor ieder bijzonder moment. Dat is trouwens ook onze visie: even stilstaan bij het moment, tijd maken voor elkaar en gewoon genieten van de goede dingen. Onze inrichting is industrieel en gezellig. We onderscheiden ons door middel van het concept duurzaam en maatschappelijk ondernemen en een eerlijk verhaal.”

Onder Ons in Reek
Contactpersoon: Bo van Gaal
Noordhoek 13b
5375 AR Reek
06-22564055
info@onderonsinreek.nl
www.onderonsinreek.nl

Even stilstaan bij het moment

Social Media
Social Media

Bo van Gaal

Sinds 2008 zijn wij, Søren en Mariska Bueters samen met onze zoon Ramon en dochter Eline, de nieuwe bewoners van het ‘Oude Boerenbond gebouw’ in Reek. Een rijksmonument aan ‘de oude linten’, een hoofdweg met bomen en groene zones die zo karakteristiek zijn voor het dorp, werd het nieuwe onderkomen van Bueters-interieur. 

“Als ondernemer en mens maak je steeds nieuwe plannen voor de toekomst. Voor jezelf maar ook voor je kinderen. Je karakter, je ervaringen en de dingen die je belangrijk vindt, probeer je hierin te bundelen. Voor ons zijn dat lekker eten, gezellig kletsen en een drankje op z’n tijd. Samen met elkaar genieten van het moment en de mooie dingen in het leven. Dit zijn de kerngedachtes van de lunchroom in de ruimte ‘Onder Ons’. Samen met Bo is onze gezamenlijke droom werkelijkheid geworden in april 2018.”

“Ik ben Bo van Gaal, dochter van Jan van Gaal en Jeanne Gerrits. Ik ben geboren en opgegroeid in Reek. Van kinds af aan stond ik al met mijn ouders in de keuken. Ik keek dan mijn ogen uit en nam alles goed in me op. Ieder had zo z’n specialiteit. Mijn vader maakt de beste pannenkoeken, mijn moeder de beste soepen. Veel werd bij ons thuis helemaal zelfgemaakt, zelfs kroketten. Ik ervoer hoe het zelfmaken van gerechten veel voldoening en energie kan geven. Voor mij zijn zelfgemaakte gerechten gewoonweg het allerlekkerst! Door de jaren heen is mijn interesse voor koken en bakken gegroeid.  In 2014 startte ik de website www.chezbo.nl op, om alle recepten die ik leerde ergens op te kunnen slaan en terug te kunnen lezen. Sinds ik afgelopen februari afgestudeerd ben, ben ik op zoek geweest naar een nieuwe uitdaging, een volgende stap. Al jaren droomde ik van het opstarten van een lunchroom, waar ik al mijn ideeën en passie voor eten en drinken in tot uiting kan brengen. Na een kopje koffie bij de familie Bueters, bleek het verwezenlijken van die droom ineens binnen handbereik. Zo startten wij in april 2018 Onder Ons in Reek op.”