412Media is een video- en mediaproductiebedrijf gevestigd in Oss. Wij maken videoproducties zoals bedrijfsfilms, social video’s en reportages. Daarnaast kunnen wij je ook helpen met je online zichtbaarheid op bijvoorbeeld je sociale media. Je kunt denken aan korte (social) video’s of misschien wil je je sociale media helemaal uit handen geven. 412Media is ook het moederbedrijf achter 412TV, het mediaplatform voor Oss en omgeving Op dit online platform brengen we de regio door middel van video op een positieve en laagdrempelige manier. We brengen lokaal nieuws dichterbij. Wil je eens kennismaken? Laten we dat dan vooral eens doen.

412Media
Contactpersoon: Thijs Verhoeven
06-48117262
Postadres: Oostwal 259
5341 KN Oss
info@412tv.nl
www.412media.nl

Nieuwsgierig? Blijf ons vooral volgen!

Social Media
Social Media

Thijs Verhoeven

Thijs is geboren en getogen in Oss. Na de detailhandelsopleiding heeft hij ervaring op gedaan in de retail, later in de horeca en hotellerie. “Ik heb in het verleden veel gereisd en gewerkt in hotels in Nieuw-Zeeland en Zwitserland en hierdoor is mijn droom ontstaan om ooit mijn eigen reisprogramma te kunnen maken; Road2Travel.”

Vanaf 2012 houdt Thijs zich bezig met het maken van film-en videopnamen. Zijn eerste korte film, Ruben, beleefde haar première op het Film By the Sea Festival in Vlissingen. De film heeft op Youtube inmiddels miljoenen views en helpt wereldwijd jongeren die worstelen met hun geaardheid. Afgelopen juni is er zelfs in Barcelona nog een screening en debat geweest op een school aldaar.

“412TV is in 2017 online gegaan met als doel het op een positieve manier laten zien wat zich allemaal in onze regio afspeelt. Wie zijn die mensen, wat organiseren zij, wat wordt er ondernomen?  Zoveel mogelijk zichtbaar maken van mooie ontwikkelingen. 412TV richt zicht hiermee minder op nieuws en meer op de inwoner.”