NEERLOON – Jeanine Cuisine ligt aan de Maasdijk in Neerloon, een pittoresk dorpje aan de Maas. Tevens gelegen aan verschillende fiets- en wandelroutes met een prachtig uitzicht over de Maas. De natuurgebieden Keent en de Maashorst liggen in de directe nabijheid. De perfecte locatie om een kookworkshop te combineren met een heerlijke wandeling door de natuur. En natuurlijk de ideale plek voor een inspirerende vergadersessie.

Kookstudio en ruimte voor vergaderarrangementen

De kookstudio is ontstaan om een plek te maken waar mensen samen lekkere dingen kunnen maken. Een leuk uitje voor een familiedag / vriendinnendag of een bedrijfsuitje. Het is heerlijk om samen bezig te zijn, lekkere dingen te maken en het aan het eind samen op te eten met een drankje erbij.

Kookworkshops
Nieuwe gerechten ontdekken, maken en proeven. Dat is waar het bij lekker eten omgaat. Uit alle honderden kookboeken die ik heb versleten heb ik al zoveel verschillende gerechten geprobeerd.

Met het gezin maken we vaak mooie reizen waarbij ik toch altijd oog heb voor maar 1 ding, de lokale keuken. Zodra we thuis komen ga ik proberen het recept zelf te maken.

Jeanine Cuisine
Contactpersoon: Jeanine van der Wijst
Maasdijk 13a
5356 NC  NEERLOON
06-23168289
info@jeanine-cuisine.nl
www.jeanine-cuisine.nl