HERPEN – Het verzorgen van actieve, avontuurlijke en hilarische wandel- en fietstochten voor families, kinderfeestjes, teambuilding, scholen, vriendengroepen is onze specialiteit. Of u nu komt met 2 of met 100 personen: wij staan voor u klaar. Met eigen fietsen bent u bij ons ook van harte welkom en huurt u alleen het arrangement. De tochten zijn zonder begeleiding, maar wel met een duidelijke presentatie voor vertrek en een compleet verzorgd met materialen. Sup boarden een nieuwe activiteit die we aanbieden ook een echte aanrader.

Sup boarden is een nieuwe relaxende sport die geschikt is voor jong en oud. Kom met je vrienden hier op onze locatie krijg je hier eerst een uitleg hoe je moet omgaan met het sup board. Ook het gebruik van de peddels wordt met jullie doorgenomen.  je kunt op 3 manieren je voort bewegen, zittend, op je knieen of voor de wat gevorderder kun je zelfs ook staan. Vervolgens lopen jullie met een grote bolderkar met hier op de sup boarden naar een groot ven waar jullie het het zelf in de praktijk gaan brengen.

Bike Adventure gebruik stevig hard opgeblazen sup boarden vandaar dat jullie de grote reuzen bolderkar mee krijgen. De peddels zijn verstelbaar zodat alle leeftijden aan hun trekken kunnen komen. Natuurlijk hebben we ook een zwemvest dat past.

Super leuk ook met je gezin of met een kinderfeest, gezin of teamuitje.

Eerste reactie: het is makkelijker dan je denkt.

Duur van de activiteit maximaal 3.5 uur incl. uitleg en verplaatsing.

Bike Adventure
Koolwijksestraat 15
5373KB Herpen (Koolwijk)

www.bikeadventure.nl