LOOSBROEK – De Heische Hoeve is het bedrijf van Dennis Hurkmans & Ezra Leeger. Deze echtelieden steken al meer dan 15 jaar ziel en zaligheid in hun onderneming met als doel om gasten te laten genieten van een unieke beleving op het platteland van Brabant. De combinatie van een kersenteeltbedrijf met distilleerderij en proeflokaal en een gastvrije vergaderboerderij met 26 hotelkamers aan de rand van natuurgebied De Maashorst is uniek in zijn soort.

De Heische Hoeve is gelegen tegen de Maashorst, het grootste natuurgebied van Brabant. Het is een streekproductenboerderij in de ware zin des woords: veel heerlijke streekproducten worden geteeld en geproduceerd op en rond onze eigen boerderij en voor een deel werken we samen met geselecteerde partners in onze directe omgeving. Samen met hen maken onze eigen boeren, food designers en distillateurs de heerlijke delicatessen waar De Heische Hoeve tot in de wijde omtrek om bekend staat!

De Heische Hoeve
Heideweg 1a
5472 LC Loosbroek
(0413) 22 91 53

www.heischehoeve.com