Sinds december 2014 bestaat Lekker van Jeroen, een klein maar creatief bedrijf wat tot grote dingen in staat kan zijn!

Op jonge leeftijd ontwikkelde Jeroen van den Berg al een passie voor lekker eten en koken. Tijdens zijn opleiding op ROC de Leijgraaf in Cuijk heeft hij mogen leren in prachtige bedrijven. Van Oss tot Zwolle, naar Maastricht en weer terug naar Herpen. Van bourgondisch culinair plaatselijk restaurant Herperduin tot de absolute top van de Benelux: De Librije*** in Zwolle.

In december 2014 werd de knoop doorgehakt en ontstond Lekker van Jeroen. Onze visie is: culinair koken op locatie. Van kleine fingerfood gerechtjes tot complete diners aan huis met smaakvolle wijnen en goede bediening en een toffe foodtruck voor op festivals en evenementen.

Dit alles is meer dan gelukt, Jeroen heeft een enthousiast team met jonge medewerkers die met plezier en passie samenwerken! Drie food trucks met de meest uiteenlopende gerechten welke op kleine romantische evenementen mogen staan, maar ook op de grote festivals in Nederland, België en Duitsland.

Ook geeft hij op hoog niveau culinaire workshops in het inspiratie lab ZIN in Veghel van de Sligro Foodgroup!

Meer info: www.lekkervanjeroen.nl

Lekker van Jeroen
Engelbeemd 3
5373 EW Herpen

06-30741683
info@lekkervanjeroen.nl