VOLKEL – De Brabantse Hoeve is een authentieke boerderij met sfeervolle hotelkamers, een stijlvolle vergaderruimte, gezellig koffiehuis en een fraai terras. Geheel in de stijl van honderd jaar geleden, maar voorzien van alle moderne gemakken. Daarnaast zijn wij een officiële trouwlocatie van de gemeente Uden. Vele bruidsparen kiezen ervoor om in deze unieke sfeer elkaar het jawoord te geven. De boerderijtuin met uitzicht op grazende paarden maken deze locatie extra bijzonder.

Rust, vrijheid en Brabantse gemoedelijkheid staan hier centraal

De Brabantse Hoeve is het hele jaar geopend en biedt ruimte aan zakenmensen, vriendengroepen, families, fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers.

Beleef het pure Brabantse leven in deze geweldige hoeve

Meer info over de vele activiteiten: www.brabantsehoeve.nl

De Brabantse Hoeve
Zeelandsedijk 29
5408 SL Volkel
0413 275070
06-21991558
06 13807241
info@brabantsehoeve.nl