HERPEN – In het kleine gehuchtje Koolwijk, nabij Herpen en Oss, woont de familie Bens. Vlakbij de bossen, vijvers en zandverstuivingen, waar volop wandel- en fietsmogelijkheden zijn. Om een gezellig dagje hier door te brengen organiseert Boer Bens boerengolf, een  variant op het reguliere golfspel, waarbij een parcours met een aantal holes, in zo min mogelijk slagen, moet worden afgelegd.

Ook voor het vieren van een kinderfeestje ben je bij Boer Bens op het juiste adres. Gezellig spelen op de boerderij met een spel boerengolf en daarna misschien nog een mooie huifkartocht die voor iedereen geschikt zijn die maar een mooi ritje in de mooie omgeving wil maken. Ook is Boer Bens hét adres voor een High Tea; lekker genieten tussen de koeien of gewoon op het terras. Er is ook gelegenheid om te genieten van koffie met iets lekkers, melk (van eigen koeien) en andere drankjes, op stal of lekker buiten op het terras.

Op ons eigen erf is voldoende parkeergelegenheid.

Boer Bens
Koolwijksestraat 6
5373 KB Herpen
0412-401000
boerengolf@boerbens.nl
www.boerbens.nl