SCHAIJK – Nordic Walking is een intensieve manier van wandelen, met weinig blessures. Dit komt doordat het gebruik van veel lichaamsdelen direct zorgt voor minder druk op de gewrichten, waardoor je minder snel last hebt van je enkels, knieën, heupen en rug. Behalve de beenspieren, train je bij Nordic Walking ook de armen, de nek, de schouders en de bovenrug. Met het trainen van deze spieren kunnen chronische klachten als rugpijn en RSI worden voorkomen.

Daarnaast werkt Nordic Walking erg goed tegen overgewicht. Door intensief gebruik te maken van alle spieren in het lichaam worden veel calorieën verbrand. Nordic Walking verbetert het uithoudingsvermogen aanzienlijk. Je voelt je een stuk fitter en bent minder vaak vermoeid.

Beweeg en Leef biedt regelmatig techniektraining aan die ook geschikt is als je je loop/armzwaaitechniek weer ‘es wat wilt opfrissen. Behalve instructies ook aandacht voor lichaamsoefeningen en het maken van de nodige kilometers.

Vanaf 3 lessen mogelijk
Privé technieklessen of conditietraining zonder stokken zijn op afspraak mogelijk.
Omgeving Oss; o.a.bossen Herperduin en in de Maashorst.

Opgave via: info@beweegenleef.nl of bel 06-41126286