SCHAIJK – Recreatiepark De Heidebloem organiseert activiteiten voor groepen. Sportief en creatief, aangepast aan uw gezelschap, leeftijd etc, zorgen wij voor een leuke invulling van uw dag!

Arrangement 1: Fiets en Picknick
Bij de Heidebloem stapt u op de fiets en met het fietsroutenetwerk gaat u richting de Maashorst. Onderweg geniet u natuurlijk van de natuur en bekijkt u de schotse hooglanders op de begrazingsvlakte. Daarna stopt u in het bos voor de verdiende lekkernijen. Na de picknick stap je weer op de fiets naar de Heidebloem.
Min. 6 personen – € 17,50 p.p.

Arrangement 2: Heidesjees
Vanaf de Heidebloem is een route uitgezet waarbij onderweg een kopje koffie of iets fris genuttigd wordt. De route is kort maar heftig! Na de welverdiende pauze skeltert u weer naar de Heidebloem.
Min. 6 personen – € 7,50 p.p.

Arrangement 3: GPS-tocht
Gewapend met de navigatie baant u een weg door de ongerepte natuur. De rust en schoonheid van de natuur, maar tegelijkertijd de snelheid, spanning en competitie door het leuke spel-, wedstrijd en/of zoekelement.
Min. 12 personen – € 6,50 p.p.

Arrangement 4: Step-foto-zoektocht

Iedereen kent hem wel uit zijn/haar jeugd; de step.
Aan de hand van een fotozoektocht maakt u een onvergetelijke tocht door onze mooie omgeving. Deze tocht kunt u eventueel ook wandelend doen, totale lengte 5 km.

Min 12 personen – € 8,50 p.p.

Arrangement 5: Bike en Brabantse koffietafel
U stapt op de fiets en via het fietsroutenetwerk komt u bij Natuurcentrum Slabroek waar u een bezoekje aan kunt brengen. U fietst weer verder en nadat u over de begrazingsvlakte bent gefietst en tussen de hooglanders hebt geslingerd komt u weer bij de Heidebloem waar een echte Brabantse koffietafel op u staat te wachten.
Min. 12 personen – € 25,00 p.p.

U kunt natuurlijk ook fietsen of skelters (heidesjees) huren zonder dat hier een arrangement aan verbonden is.
Ook kunnen wij diverse andere activiteiten organiseren zoals vlot bouwen of kanovaren. Ook kunnen wij een workshop organiseren, bijvoorbeeld klompen schilderen, mozaïeken, bloemschikken, djembe of sieraden maken….
Vraag ons naar de mogelijkheden!
De Heidebloem
Noordhoekstraat 5
5374 SC Schaijk

info@deheidebloem.nl
0486 – 46 15 25