Sinds december 2014 bestaat Lekker van Jeroen, een klein maar creatief bedrijf dat tot grote dingen in staat kan zijn!

Op jonge leeftijd ontwikkelde Jeroen van den Berg al een passie voor lekker eten en koken. Tijdens zijn opleiding op ROC de Leijgraaf in Cuijk heeft hij mogen leren in prachtige bedrijven. Van Oss tot Zwolle, naar Maastricht en weer terug naar Herpen. Van het bourgondisch culinair plaatselijk restaurant Herperduin en restaurant Trien tot de absolute top van de Benelux: Beluga** in Maastricht, de Cordial* in Oss en De Librije*** in Zwolle.

In december 2014 werd de knoop doorgehakt en ontstond Lekker van Jeroen met als visie: culinair koken op locatie. Van kleine fingerfood gerechtjes tot complete diners aan huis met smaakvolle wijnen, een goede bediening en een toffe foodtruck voor op festivals en evenementen. Dit alles is meer dan gelukt. Inmiddels heeft Jeroen een enthousiast team met jonge medewerkers die met plezier en passie samenwerken! Ook beschikt Lekker van Jeroen over vijf foodtrucks met de meest uiteenlopende gerechten die zowel op kleine romantische evenementen mogen staan maar ook op grote festivals in Nederland, België en Duitsland. Tenslotte geeft Jeroen ook nog eens op hoog niveau culinaire workshops in het inspiratielab ‘ZIN’ van Sligro Foodgroup!

Lekker van Jeroen
Contactpersoon: Jeroen van den Berg
Engelbeemd 3
5373 EW Herpen
06-30741683
info@lekkervanjeroen.nl
www.lekkervanjeroen.nl

‘een klein maar creatief bedrijf dat tot grote dingen in staat kan zijn’

Social Media
Social Media

Jeroen van den Berg