Hoevento Events is een evenementenbureau gevestigd in de plaats Zeeland. Een personeelsfeest, jubileum of klantbijeenkomst? We verrassen u graag met onverwachte oplossingen, aansluitend op uw wensen en budget. Of we nu het hele evenement voor u verzorgen of alleen inspringen waar nodig, we regelen het tot in de puntjes.

Hoevento events
Contactpersoon: Leonie Klievink
Vlasroot 37
5411 AC Zeeland
Noord-Brabant
06-46346234
info@hoevento.nl
www.hoevento.nl

“Het mooiste is natuurlijk als je ziet dat de klant ook geniet”

Leonie Klievink

Social Media
Social Media

Maarten Hoevenaars

Eigenaar

Hoevento verzorgt feesten, productpresentaties, klantenontvangsten en andere evenementen, zowel voor particulieren als bedrijven. Met onze hulp maakt u er een bijzondere ervaring van: we zorgen dat uw gasten plezier hebben en genieten.

Hoevento is het bedrijf van Maarten Hoevenaars: een vakman die al járen voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers de mooiste evenementen verzorgt. Zijn pluspunten? Een hoofd vol ideeën en een groot netwerk van relevante dienstverleners. Een enorme toewijding en betrokkenheid (tot op het laatste detail!), gecombineerd met een positieve opstelling (“Altijd! Ook als het even tegen zit!”) en een onvermoeibare aanpakkersmentaliteit. Maarten werkt met een vast team medewerkers (in wisselende samenstelling), dat regelmatig wordt aangevuld met stagiairs van de HBO opleiding eventmanagement in Breda.

Maarten: “Het mooiste is natuurlijk als je ziet dat de klant zelf ook geniet. Als ze na afloop zeggen dat alles klopte. Daar doe ik het voor. Ik vind het leuk om mijn expertise te delen, om klanten te verrassen met oplossingen waar ze zelf nog niet aan hadden gedacht.”