HEESCH – Het Proeflokaal is de ideale locatie als u op zoek bent naar een bijzondere ruimte en culinaire verwennerij voor grotere gezelschappen. Het Proeflokaal is beschikbaar voor gezelschappen vanaf 40 personen voor feestelijke bijeenkomsten, koffietafels of zakelijke meetings.

Het ligt in een groene omgeving, biedt uitzicht over het water en heeft een terras om van de buitenlucht te genieten. Het Proeflokaal is een flexibel in te delen ruimte met een eigen ingang en volop gratis parkeergelegenheid voor de deur. Bovendien zijn we zeer goed bereikbaar.

Het Proeflokaal heeft een keuken die u op alle mogelijke manieren kan verrassen. Geniet samen met uw gezelschap onder het genot van een drankje van bijvoorbeeld een lekkere lunch, een heerlijke bbq, een verrassend buffet, een smakelijke proeverij of een goed diner. Zo beschikt u over alle ingrediënten om er een geslaagd feest van te maken!

Restaurant ‘t Bomenpark
Vorsselweg 3
5384 RW Heesch
0412 473074
info@bomenpark.nl