OSS – Op 25 en 26 mei 2019 opent Muifelbrouwerij uit Oss de deuren voor het publiek tijdens de Nederlandse Brouwerijdagen, in het kader van de Week van het Nederlandse Bier. Ook zal er in dit weekeinde een gloednieuw Muifelbier worden gepresenteerd. Gedurende de Week van het Nederlandse Bier, dit jaar van 16 mei t/m 26 mei, kan Nederland kennismaken met de diversiteit van bier tijdens tientallen activiteiten door het hele land. Onderdeel hiervan zijn ook de Nederlandse Brouwerijdagen, van 24 tot en met 26 juni, waar brouwerijen uit heel het land aan meedoen. Bierliefhebbers zijn deze dagen van harte welkom om de biergeheimen te ontdekken van onder andere Muifelbrouwerij. Voor meer informatie zie www.weekvanhetnederlandsebier.nl en www.muifelbrouwerij.nl. 

Spectaculair kijkje in de keuken
Martin Ostendorf van Muifelbrouwerij: “Op onze open dagen laten we bierliefhebbers toe op onze locatie, die normaal niet publiek toegankelijk is. Bierliefhebbers kunnen tijdens de Nederlandse Brouwerijdagen het verhaal achter onze brouwerij en de bieren ontdekken. We laten zien met welke ingrediënten ons bier wordt gemaakt en hoe wij dagelijks de bieren brouwen. Natuurlijk vertel ik ook iets meer over hoe ik nu tot de ontwikkeling van een nieuw bier kom en krijgt iedereen uitgebreid de gelegenheid om onze bieren te proeven. Wij maken dit weekeinde extra bijzonder door op onze eigen locatie een gloednieuw Muifelbier te presenteren. De Week van het Nederlandse Bier is een prachtig initiatief om aan heel Nederland te laten zien hoe rijk onze biercultuur is!”

Over Muifelbrouwerij
De Osse trots Muifelbrouwerij bestaat alweer 12 jaar en ondanks dat ze al meer dan 20 biersoorten brouwen, wordt dit weekeinde wederom een gloednieuw Muifelbier gepresenteerd. Kom een kijkje nemen op 25 en 26 mei en geniet van de gezelligheid, de live brouwsessies en proef onze prijswinnende bieren zoals Zuster Agatha en D’n Ossebock. 

Over de Week van het Nederlandse Bier
De Week van het Nederlandse Bier vindt plaats van 15 tot en met 26 mei 2019. Tijdens de week staat het bier van eigen bodem centraal en vinden er in heel Nederland bieractiviteiten plaats. De week wordt georganiseerd door Stichting Week van het Nederlandse Bier waarin de gehele biersector zicht heeft verenigd met als doel het Nederlandse bier te promoten. In de Stichting Week van het Nederlandse Bier zitten afgevaardigden van: Nederlandse Brouwers, CRAFT, Alliantie van Bier Tapperijen, Mitra Slijterijen, Bier&Co, Bierburo, Birdy Publishing / Bier! magazine en Bier Consumenten Vereniging PINT. Voor meer informatie over de Stichting Week van het Nederlandse Bier zie: www.weekvanhetnederlandsebier.nl.