Jeanine Cuisine ligt aan de Maasdijk in Ravenstein, een pittoresk dorpje aan de Maas. Tevens gelegen aan verschillende fiets- en wandelroutes met een prachtig uitzicht over de Maas. De natuurgebieden Keent en de Maashorst liggen in de directe nabijheid. De perfecte locatie om een kookworkshop te combineren met een heerlijke wandeling door de natuur. En natuurlijk de ideale plek voor een inspirerende vergadersessie.

Kookstudio en ruimte voor vergaderarrangementen

Jeanine Cuisine
Contactpersoon: Jeanine van der Wijst
Maasdijk 13a
5356 NC  Ravenstein
06-23168289
info@jeanine-cuisine.nl
www.jeanine-cuisine.nl

Koken is al jaren een grote passie van mij

Social Media
Social Media

Jeanine van der Wijst

“Mijn naam is Jeanine van der Wijst en woon met mijn lieve man Eric en twee leuke kinderen, Joris en Pien, in het pittoreske dorpje Neerloon aan de Maas.
Koken is al jaren een grote passie van mij. Ik vind het altijd een plezier om te laten zien dat lekker eten niet ingewikkeld hoeft te zijn. Met deze kookstudio is mijn droom werkelijkheid geworden.
Al 25 jaar lang hebben wij een landelijke schuur bij ons huis staan. Hier stonden de Volkswagen kevers van mijn man en in de winterdag verbleven hier tevens de koeien en schapen. Na lang overleg (en een beetje mopperen) is begin 2018 de schuur aan mij overgedragen en is het omgetoverd tot echte kookstudio.
Naast koken vind ik het fijn om te sporten, gezellige avonden te hebben met vriendinnen en te genieten van de lokale natuur. Iedere dag wandelen we met onze hond Sep door het nabijgelegen natuurgebied Keent. Wil jij zelf voorafgaand aan een van de kookworkshops of arrangementen een heerlijke wandeling maken door de natuur? Ik geef je graag tips!”