Bed & Breakfast Het Kleine Genoegen bevindt zich in een vrijstaand gebouw met een eigen entree en alles zit op de begane grond. De auto kan worden geparkeerd op het eigen terrein. In de Bed & Breakfast bevindt zich een sauna, een eigen douche, wastafel en toilet. In de ochtend kun je genieten van een uitgebreid ontbijt met veel streekproducten.  Schaijk beschikt over diverse goede horecagelegenheden waar je heerlijk kunt lunchen of dineren. Mocht je desondanks toch liever zelf iets klaarmaken dan kun je gebruikmaken van onze ruimte waar een koelkast, magnetron, broodrooster en kookplaat ter beschikking staat. Ook is het mogelijk om fietsen te huren!

Tot snel bij B&B Het Kleine Genoegen!

B&B Het Kleine Genoegen
Contactpersoon: Henk Verstegen
Zandstraat 48
5374 NC Schaijk
06-55735261
www.hetkleinegenoegen.nl
info@hetkleinegenoegen.nl

‘Genieten van het contact met zoveel verschillende mensen’

Social Media
Social Media

Henk Verstegen

In juni vorig jaar zijn we begonnen met onze B&B. We genieten van het contact met zoveel verschillende mensen en aangezien we merken dat de Maashorst toch steeds populairder begint te worden (alhoewel tot nu toe helaas maar  weinig mensen écht voor de Maashorst komen) willen we nu ook aansluiten bij deze club!