Maashorst Ondernemer, we hebben nieuws voor jou!

Wat was het een gezellige ledenavond afgelopen woensdag bij BoerenSolex in Herpen. De opkomst was goed – al mogen er natuurlijk altijd nog meer leden aanschuiven! – en de ontvangst van Jos en Anky Ceelen was erg hartelijk en gastvrij. Voordat iedereen de solex op ging nam voorzitter Twan van Bakel het woord. Na een korte voorstelronde van alle ondernemers konden de nieuwkomers; Rob Ketelaars, Peter Kuijpers en Bas Keijzer zich iets uitgebreider voorstellen.

Nieuwe leden 

Twan haalde hierna aan, hoe wij als Maashorst Ondernemers ons beter kunnen presenteren naar buiten toe. Onder andere Maashorst Events is een mooie club die de organisatie opneemt zich neemt om de Maashorst Ondernemers meer op de voorgrond te krijgen.
Leuk dat een aantal nieuwe leden aangeschoven zijn; Rob van Drukkerij Ketelaars, Peter van Krachtvandrie en Bas van Rabobank Uden Veghel, die allen hun eigen reden hadden om aan te schuiven.

We zijn als bestuur druk bezig met promotie, de fietskaarten zijn weer een enorm succes; bij het Mediahuys in Nistelrode gaan ze in ieder geval als warme broodjes over de toonbank!

Bestuur, nieuwe penningmeester

Tenslotte is er ook nog kort aandacht geweest voor een welgemeend dankjewel voor scheidend penningmeester Aardt Bos. Wie o wie gaat hem opvolgen. De voorzitter gaf aan dat we snel hopen dat er een nieuwe penningmeester opstaat. Deze of gene hoeft geen rekenwonder te zijn, want we hebben een van de Maashorst Ondernemers boekhouders bereid gevonden om ons te ondersteunen. Je krijgt dus gedegen ondersteuning van een professional. Het bestuur kan extra hulp gebruiken.

Boerensolex

Toen werd het tijd voor actie! De solexen stonden al gereed en tijdens de mooie rit vertelde Gerard Selten, voorzitter van Platform Toerisme gemeente Landerd, een verhaal met als boventoon de plaatsen die een herinnering vertegenwoordigen. Gerard vertelde over de omgeving met als hoogtepunt Keent met de herinneringskei, de luisterkei en natuurlijk het bevrijdingspark in Reek. Brabant Remembers is een interactieve app die bekeken werd in Reek bij  ‘Een engeltje op de schouder’.  Gerard: “Landerd is zeer toeristisch met 150 kilometer aan wandel- en fietsroutes en veel thema-events.”

Wil jij, als Maashorst Ondernemer, de wereld laten weten wat jij op je agenda hebt staan? Laat het ons dan weten en wij zeggen het voort! Dus mail je agendapunten naar redactie@maashorst-ondernemers.nl en wij plaatsen het gratis en voor niks op de website.
Ga ook eens kijken op onze Facebookpagina! Deel onze berichten met je bedrijfspagina en zo zorgen we samen voor De Kracht van de Maashorst.

Dank je wel Jos en Anke voor jullie enorme gastvrijheid. Jullie kunnen trots zijn op jullie bedrijf en onze leden hebben genoten.