ZEELAND – Theetuin “Op Kreitsberg” Een ideale plek om te pauzeren met een potje koffie of thee en eventueel met een heerlijk stukje gebak. Tevens kunt u hier uw zelf meegebrachte boterham in alle rust opeten. Wij schenken potjes koffie, thee en kruidenthee. Bijvoorbeeld: Boerenmelange, Vriendinnen thee en Rooibos Brabants kwartierke. Er worden ook diverse workshops gegeven. Hieronder een paar voorbeelden:

Workshop schilderen
Gegeven door Marian Gebbink. Iedereen kan schilderen ,dus jij ook. Je kunt kiezen uit diverse voorbeelden: kippen, dikke dames, tulpen of flamingo.

Voor alle materialen; doek, verf kwasten etc. wordt gezorgd. 

Natuurlijk krijgt u hierbij koffie/thee met een stukje eigengemaakt gebak en een drankje.

Workshops mozaïeken
We gaan dit seizoen weer workshops mozaieken verzorgen in de theetuin. Onder het genot van een kopje koffie , thee met een stuk eigengemaakt gebak willen we jullie laten kennismaken met mozaïeken. Zijn jullie met een groepje van vijf personen dan kunnen we samen een datum plannen.

Ook voor een kinderfeestje kunt u nu terecht bij ons om een mooi mozaïekwerkstuk te maken.

Theetuin “Op Kreitsberg”
Nel van Weert
Kreitsberg 24
5411 RH Zeeland
0486-452223
06-31908917
info@theetuinopkreitsberg.nl