BERGHEM – Op zondag 26 mei vindt de eerste editie van Bostival plaats. Bostival is prachtige mix van muziek, theater, toneel, poëzie, beeldende kunst en proeverijen. Alle zintuigen zullen stevig geprikkeld gaan worden. De bezoekers, groot en klein, gaan een gezellige laagdrempelige dag ervaren, waarbij ontspannen en lekker genieten centraal staan. Voorstellingen, acts, voordrachten, liederen en verschillende beeldende kunstuitingen gaan in harmonie met elkaar en met de omgeving: het sfeervolle Hoessenbosch in Berghem.

Een werkelijk sublieme keur aan toneelspelers, kunstenaars, muzikanten en culinaire hoogstand is aanwezig. Ga er eens goed voor zitten om de lijst tot je door te laten dringen: Muzikale optredens zijn er o.a. van Camilla Blue, Marij van de Boom, DJ Twan, Borstrock ‘n Roll
Band, Horse Mill, Sprok, Van Hiertegenover, Frank en The Voice of Isabella.

Cabarateske en melancholische monologen en dialogen, ze gaan allemaal verzorgd worden door Sjoerd, Esmee en Erna, Woest Aantrekkelijk, La Duca, Dialogengroep, Willy Egelmeer, Ma Vita, de Laat en van Liempt, Geert Grosfeld, Zus van Hawkes, Francien Meys, de WC dames en door John van den Heuvel.

Kunst, handel en kunsthandel komen tot hun recht door de bijdragen van Barbershop Keischerp, Carli en Lot, Marja-vintage van Kreij, Beeldend Berghem, de Osse Kunstkring, Ruw’Art, Schilderscollectief A100 en fotografe Petra van Ee.

Voor de inwendige mens wordt gezorgd dankzij de aanwezigheid van Foodtruck de Bradas, het Cupcakemeisje, de Whiskybus, Wijnproeverij Serge en een bierproeverij.

Meer info over deze gasten is te zien op onze Facebookpagina www.facebook.com

De organisatie is in handen van een groep enthousiaste vrijwilligers, in nauwe en prettige samenwerking met Openluchttheater Hoessenbosch. Het zijn Els van Rosmalen (voorzitter), Peter van Kreij (penningmeester), Petra van Erp, Serge Janssen (vice-voorzitter),
Ellen Catsburg (PR) en Jan de Bruijn (PR).

Zondag 26 mei aanvang: 12.00 tot 19.00 uur.
Toegang: €6,00