VORSTENBOSCH – Op maandag 22 april, Tweede Paasdag, organiseren wij een evenement: Vol in de Wol. Onze alpaca’s worden 2 mei geschoren, dus ze zitten dan echt vol in de wol. Daardoor zien ze er extra lief en aaibaar uit! Iedereen is welkom tussen 9.30 en 17.00 uur, toegang is gratis. Deze dag worden er naast gratis activiteiten ook een aantal betaalde activiteiten georganiseerd, zoals de alpacawandeling, alpaca meet & greet en yoga tussen de alpaca’s.

Planning

9:30 tot 10:00 uur: Helpen bij het voeren van de alpaca’s
9:30 tot 17:00 uur: Foto challenge, lees hieronder meer over de foto challenge – Alleen deze dag hebben we een extra ruim assortiment van de super zachte sjaals en plaids van alpacawol van het merk Alpaca Loca. De wijnrode en okergele sjaals zijn deze dag te koop met 15% korting – Diverse kraampjes, waaronder Made by Cora, Alpaca America Fashion, dierenarts Advee en Smulders diervoeders – Paas activiteit en speelgelegenheid voor de kinderen – Aanwezigheid van andere alpaca fokkers, die alles kunnen vertellen over het houden van alpaca’s en de fokkerij. Deze dag is dus ook heel geschikt voor (beginnende) alpaca fokkers.
10:00 tot 12:00 uur: Alpacawandeling – VOL
11.00 tot 12.00 uur: Yoga tussen de alpaca’s door Natuurlijk Yoga uit Vorstenbosch – VOL.
11.00 tot 15.00 uur: Lunch in de alpacabar – vooraf reserveren niet noodzakelijk, maar wordt wel aangeraden.
12.30 tot 13.30 uur: Yoga tussen de alpaca’s door Natuurlijk Yoga uit Vorstenbosch – VOL.
13:00 tot 13:45 uur: Alpaca Meet & Greet – VOL.
14:00 tot 16:00 uur: Alpacawandeling – VOL.
14.00 tot 15.00 uur: Yoga tussen de alpaca’s door Natuurlijk Yoga uit Vorstenbosch – reserveer via onze website.
15.30 tot 16.30 uur: Yoga tussen de alpaca’s door Natuurlijk Yoga uit Vorstenbosch – reserveer via onze website.
16:30 tot 17:00 uur: Helpen bij het voeren van de alpaca’s

We organiseren deze dag een foto challenge. We nodigen alle amateur fotografen en professionele fotografen uit om de mooiste alpaca foto te maken. Jullie mogen onder begeleiding in de weide bij onze groep merries. Als we veel geluk hebben zijn zelfs de eerste veulens al geboren. We laten maximaal 25 personen tegelijkertijd toe in de weide. Toegang tot de weide is alleen mogelijk na het tonen van een fototoestel (geen telefoon).  De foto’s dienen uiterlijk 24 april digitaal aangeleverd te worden via info@alpacavorstenbosch.nl.

De jury is Die Ene Fotograaf. Hij is ervaren in het fotograferen van alpaca’s in de weide en tijdens evenementen, zoals alpaca shows. De fotograaf met de mooiste foto wint een privé alpaca meet & greet voor maximaal 25 personen. Voor de kleine fotografen, kinderen t/m 15 jaar, wint diegene met de mooiste foto een super zachte alpaca knuffel. De winnaars van de foto challenge maken we zaterdag 27 april bekend. Bij deelname aan de fotochallenge geef je toestemming dat Alpacafarm Vorstenbosch de ingestuurde foto’s rechtenvrij gebruikt voor promotionele doeleinden.

Blijf op de hoogte van ons evenement via onze social media, zoals Facebook en Instagram.

Alpacafarm Vorstenbosch
Leeghandseweg 12
5476 VD Vorstenbosch