De komende weken worden maar liefst drie nieuwe VVV Informatiepunten geopend in de gemeente Bernheze. Samen met het al geopende VVV Informatiepunt De Nistel, is dit een mooi gebaar richting onze bewoners en bezoekers om de pareltjes van onze kernen in deze gemeente en ook het prachtige Oergebied De Maashorst onder de aandacht te brengen. Wij zijn dankbaar voor de inzet en gastheerschap van deze drie accommodaties om zich open te stellen en samen met vrijwilligers invulling te geven aan een VVV Informatiepunt.

Hierbij doe ik een verzoek aan de Maashorst Ondernemers die lokale producten of een verblijfsaccommodatie hebben of op andere wijze een toevoeging zijn voor het toeristisch informatiepunt, om op korte termijn contact op te nemen met de accommodaties voor het neerleggen van flyers en/of lokale producten. Dit hoeft niet via het VVV te gaan, wij zijn in deze slechts een verbinder.

De gemeente Bernheze wil hier een moment aandacht aan schenken. Het is tenslotte wel een klein feestje waard! Wethouder Peter van Boekel zal op donderdag 9 mei tussen 12.00 en 17.00 uur de drie nieuwe VVV informatiepunten officieel openen. De planning is momenteel als volgt:

12.30 tot 13.30 uur: Aankomst wethouder Van Boekel bij Alpacafarm Vorstenbosch en moment van officiële opening.  Na de opening drinken we hier samen wat en vervolgen we ons pad. De Maashorst Ondernemers zijn ook welkom!

14.00 tot 15.00 uur: Aankomst wethouder Van Boekel bij CC Servaes en moment van officiële opening.

15.30 tot 16.30 uur: Aankomst wethouder Van Boekel bij De Eijnderic en moment van officiële opening.

Meer informatie over VVV: www.vvvnoordoostbrabant.nl