NISTELRODE – Hullie heeft er opnieuw een buiten attractie bij. Tijdens Hullie Paasvakantie wordt Hullie Airtrampoline geopend. Dit is niet zomaar een springkussen, maar echt een hele grote: maar liefst eentje van 21 bij 10 meter! Dat wordt lekker spelen met uitzicht op de mooie natuur van de Maashorst. Kom jij mee genieten van deze super actieve attractie? 

Paaseikesfestijn
Zowel op Eerste Paasdag 21 april,  als op Tweede Paasdag 22 april kan iedereen mee doen met Hullie Paaseikesfestijn. Er zijn echte paashazen aanwezig en Hullie is op zijn Paasbest versierd.

Kinderen en volwassenen mogen mee doen met Hullie Grootte Paaskwis. Deze bestaat uit diverse onderdelen. Zo mogen de kinderen met Hullie paashaas om 11.30 of om 14.30 uur mee de Bedafse Bergen in om paaseieren zoeken. Er worden 2 terreinen afgezet eentje voor de allerkleinsten en eentje voor de overige kinderen. Het is elk jaar een lust voor het oog als je de kinderen in de mooie Maashorst natuur op zoek ziet gaan naar paaseieren.

Win kinderfeestje  
Ook is er Hullie paasspeurtocht, wat je door heel Hullie brengt en wat leuk is voor jong en oud. In Hullie knutselhoek wordt uiteraard ook een leuke paasknutsel gemaakt, welke ook mee telt voor de einduitslag. Je kunt een kinderfeestje ter waarde van € 104,- winnen als je als beste uit de bus komt! Er zijn geen extra kosten verbonden aan al deze activiteiten.  Tussen al dit speurgeweld in kun je natuurlijk ook heerlijk genieten van Hullie heerlijke gerechten op Hullie menukaart of Hullie paaslunch. Deze Paaslunch is zo populair dat reserveren niet meer mogelijk is. 

Activiteiten meivakantie
Op dinsdag 30 april, woensdag 1 mei, donderdag 2 mei en vrijdag 3 mei vinden weer Hullie Pizzawerkwinkels plaats. In Hullie knutselhoek kunnen kinderen zelf hun pizza koksmuts versieren en daarna mogen ze onder begeleiding zelf hun pizza gaan maken. Daarna gaat deze in de oven en wordt het heerlijk smullen. Bij voldoende animo (minimaal vier kinderen, minimaal zes jaar) worden de pizza werkwinkels gehouden om 15.30 uur. Hullie Pizzawerkwinkel kost €5,- per kind. Reserveren kan via entree@hullie.nl. Met wie kom jij in Hullie meivakantie heerlijk genieten?

Tijdens Hullie Paas/meivakantie is Hullie als volgt geopend:
Vrijdag 19 t/m zaterdag 20 april van 10.00 tot 19.00 uur
Zondag 21 april Eerste Paasdag van 10.00 tot 20.00 uur
Maandag 22 april Tweede Paasdag van 10.00 tot 20.00 uur
Dinsdag 23 t/m vrijdag 26 april van 10.00 tot 19.00 uur
Zaterdag 27 april Koningsdag van 10.00 tot 20.00 uur
Zondag 28 april van 10.00 tot 20.00 uur
Maandag 29 april t/m zaterdag 4 mei van 10.00 tot 19.00 uur
Zondag 5 mei van 10.00 tot 20.00 uur

Hullie in Uden
Canadasweg 3-A
5406 TS Uden
0413-257534

www.hullie.nl volg ons ook op FACEBOOK of TWITTER