MAASHORST – Tweede Paasdag werd de nieuwe fietsknooppuntenkaart Noordoost-Brabant en Land van Maas en Waal gepresenteerd tijdens Lith Presenteert. De fietskaart is een initiatief van Maashorst Ondernemers en Maasmeanders; uitgereikt door Jurriën van der Veer, voorzitter van stichting Maasmeanders, aan Peter Ketelaars van Waterschap Aa en Maas en ook voorzitter Twan van Bakel was bij de uitreiking.

De fietsknooppuntenkaart is een initiatief van stichting Maashorst Ondernemers in samenwerking met soortgelijke organisaties die zich bezighouden met toerisme en recreatie in de regio: Stichting Maasmeanders, TRV Bernheze, Maashorstboeren, Beekdal de AA, Platteland van Cuijk en ook aangesloten voor een financiële bijdrage was Waterschap Aa en Maas. Het Waterschap is de link tussen de functie van de dijken als mooie fietsroute én de functie van de dijken als waterkering, die voor de veiligheid van inwoners van Noordoost-Brabant zorgen.

De fietskaart is gratis te verkrijgen bij de leden van stichting Maashorst  Ondernemers, die komende weken allemaal bevoorraad worden met de prachtige fietskaart.

Download hier de Fietsknooppuntenkaart 2019-2020