Galerie logo Rabobank

Rabobank Uden Veghel
De directie geeft leiding aan Rabobank Uden Veghel. Zij ontwikkelt de strategie en het beleid van de bank. Ook is de directie ervoor verantwoordelijk dat klanten en leden centraal blijven staan. Onze directie bestaat uit:

  • Erik Jansen, directievoorzitter

Raad van commissarissen
De raad van commissarissen (RvC) van Rabobank Uden Veghel houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze RvC bestaat uit:

  • Els Backx, voorzitter
  • Ewald Dekkers
  • Bart Zegers

Ledenraad
De ledenraad van Rabobank Uden Veghel denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De ledenraad bestaat uit 40 leden. De ledenraadsleden praten namens de 23.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in de regio.

Rabobank Uden Veghel
Contactpersoon: Bas Keijzer
Rembrandtlaan 71
5461 GH Veghel
0413 -219 270

Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank

Social Media
Social Media

Bas Keijzer

“Ik ben 38 jaar en een geboren en getogen Schaijkenaar. Ik ben getrouwd met Janneke en wij hebben samen twee kinderen, Hanne en Ties. Ik ben al ruim 11 jaar werkzaam bij de Rabobank, waarvan de laatste 6 jaar bij Rabobank Uden Veghel als bedrijvenadviseur. Ik heb voor Maashorst Vooruit (voorheen Vereniging Herindelen) in de gemeenteraad van Landerd gezeten en ik ben de huidige voorzitter van Maashorst Vooruit. Ik ben dan ook een sterk voorstander van niet alleen de opschaling en samenwerking van de gemeenten in de Maashorst, maar ook van de ondernemers in ons mooie gebied. Ik ben dan ook blij dat ik namens de Rabobank Uden Veghel mag toetreden tot Maashorst Ondernemers.”