Door in te spelen op de ontwikkelingen in de markt, zijn we door de jaren heen uitgegroeid tot een one-stop-shop voor grafische producties. Naast drukwerk bieden we printwerk, belettering, reclameborden, banieren, vlaggen, bedrijfskleding en beursmateriaal. Voor alles waar je als bedrijf je logo of andere (reclame-)uiting op bedrukt wil zien, kun je bij ons terecht, al vanaf één exemplaar, in zwart-wit of kleur. Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking, dan zetten wij de koffie voor je klaar!

Drukkerij Ketelaars
Contactpersoon: Rob Ketelaars
Westwijk 13
5406 XS Uden
0413-258272
info@drukkerijketelaars.nl
www.drukkerijketelaars.nl

Mensen adviseren en begeleiden in hun reclameproces

Social Media

Rob Ketelaars

“Bijna 30 jaar geleden ben ik met mijn compagnon als hobby begonnen. Door in te spelen op de ontwikkelingen in de markt, zijn we door de jaren heen uitgegroeid tot een one-stop-shop voor grafische producties. Naast drukwerk bieden we printwerk, belettering, reclameborden, banieren, vlaggen, bedrijfskleding en beursmateriaal.
Voor alles waar je als bedrijf je logo of andere (reclame-)uiting op bedrukt wil zien, kun je bij ons terecht, al vanaf één exemplaar, in zwart-wit of kleur.
De uitdaging blijft om mensen te adviseren en te begeleiden in hun reclameproces, van ontwerp tot eindproduct met kwaliteit als basis.”