SCHAIJK – De knallende duo expositie van ‘Extra Extra!’ van Matteo Bal en Korneel Jeuken is nog tot 20 april te zien bij Atelier Anders. Mis dit niet!
De kunstenaars vinden elkaar vanuit hun beroepspraktijk in de journalistiek. Korneel Jeuken is cartoonist voor de Gelderlander en Matteo Bal de animator voor de Volkskrant. Zowel hun originele werk in opdracht is te zien, als hun vrije werk als kunstenaar. Natuurlijk beïnvloed hun dagelijkse dosis nieuwsitems hun werk. Kan jij de link vinden?
De diversiteit in stijl, onderwerp en prijs, maakt Atelier Anders het voor iedereen mogelijk om een uniek werk te bezitten. Of laat u inspireren door de kunstenaars zelf. Atelier Anders ontwikkeld voor elke expositie een video waarin de kunstenaars zich voorstellen en ze uitleg geven over hun werk in hun atelier.
De expositie is te bezoeken tot 20 april. Op 3 mei opent weer de nieuwe expositie ‘Iedereen heeft een hoofd’ met werk van Roos Thijsen, Inge Leuverink en Maria van der Laar. De galerie is open op vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. Atelier Anders is gevestigd aan de Schutsboomstraat 53 te Schaijk, meer informatie vindt u op www.atelier-anders.nl